Rendelési idők

Hétfő 15-18
Kedd 11-14
Szerda 15-18
Csütörtök 08-11
Péntek 08-11
 

Tanácsadás - egészséges ellátás

Hétfő 08-12 (tanácsadói helyiség)
Itt várjuk az egészséges csecsemőket, kisgyermekekek státuszvizsgálatra, oltásra.
 

Bócsai ellátás

(Elsősorban ottani lakosok részére: 2131 Göd, Balassi Bálint u. 28. - csak előjegyzés alapján)
 
Bócsai tanácsadás: Szerda: 11:00 - 11:45
Bócsai betegrendelés: Szerda: 11:45 - 12:00
 

Erodium használata

"Aki kitalálta, az egy aranyember volt.."
A rendelőben és a tanácsadásnál ERODIUM betegirányító rendszer működik: 
A rendszer és a kártya pár hasznos előnyére szeretnénk felhívni a figyelmüket..
 
1. Bárki, aki bejön az orvosi rendelőbe, ellátást kap: a terminálon be kell jelentkezni, így kialakul egy betegellátási sorrend, és ez alapján történik az ellátás. Erodium kártya, TAJ-szám ismerete nélkül is be lehet jönni a rendelőbe, be lehet jelentkezni, mindenki sorra fog kerülni. 
 
2. Általunk kiadott Erodium kártyával rendelésre / tanácsadásra ELŐRE lehet időpontot foglalni..
A rendelésre 20 percenként lehet időpontot foglalni, rendelésenként 7 helyre. A tanácsadásra 15 percenként foglalható időpont, összesen 9 db. Ha nem lehet már időpontot foglalni, az azt jelenti, hogy ez a korlátozott hely elfogyott, de attól függetlenül mindenkit, aki rendelési időn belül érkezik, ellátunk a rendelésen.
Az előre foglalt időpontot az Erodium kártyával, vagy a TAJ-szám beírásával kell érvényesíteni a váróterembe érkezéskor a monitoron, mivel a rendszer ez alapján rakja össze a érkezett beteget a foglalt időpontjával. A név beírása önmagában nem elegendő!
 
3. A rendelési idő első fél órájában otthonról is be lehet állni a várakozók sorába az "Online terminál" menü alatt. Ilyenkor akár otthonról, az erodium.hu honlapon követni tudja a várakozók sorát, vagyis azt, hogy az Ön gyermeke éppen aktuálisan hányadik helyen áll a rendelésre várakozók listáján, így elég csak akkor elindulni (Gödön belül), amikor már csak 2-3 várakozó van Önök előtt. A váróterembe érkezéskor javasolt a helyi bejelentkezés is, mert ilyenkor a rendszer jelzi, hogy mostantól valóban a váróteremben vannak.
 
4., Amennyiben a váróba érkezéskor jelentkezik be, akkor is követhető a várkozó lista az "Élő rendelési infók" alatt akár okostelefonról, akár otthon számítógépről, amit érdemes gyakran ellenőrizni a böngésző gyakori frissítésével. Ha aznap még be sem jelentkezett be a terminálon, akkor is meg tudja nézni az aktuális várakozók számát, és eldönthető, hogy elinduljon-e az aznapi rendelésre, vagy a következő napra foglal / vagy érkezik. 
 
5. Az ASSZISZTENSI ellátás csak recept, beutaló, igazolás, táppénzes papír kiadására, vagy lelet hozatalra használható, nem foglalja magában az orvosi ellátást, konzultációt.. Kérjük ezt vegyék figyelembe.
 
6. Ha Ön szerint a rendelésre "nincs időpont", akkor is kap ellátást a rendelőben.